Magánklinika, kórház

Portfóliónk fontos eleme a magánklinikák, kórházak átépítése, felújítása. Büszkék vagyunk arra, hogy az irodák és irodaházak mellett ezen a területen is komoly szakmai múlttal rendelkezünk, mivel az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézettel immár 15 éve munkakapcsolatban állunk, de más egészségügyi intézmény is több ízben bízta meg vállalkozásunkat átalakítási, korszerűsítési feladatokkal.

Miért?

  • mert a legmagasabb, speciális szakmai igényeknek megfelelve végezzük a kivitelezést – legyen az betegváró, vizesblokk, rendelő, kórtermek, veszélyes hulladékraktár stb.
  • mert szinte minden területen, de az egészségügyben kiváltképp fontos, hogy a folyamatos működés, azaz a betegellátás megzavarása nélkül dolgozzunk. Ezért egy osztályon belül – ahogyan az például a Korányi intézet esetében történt – akár még a vizesblokkok, fürdők átalakítását is úgy végezzük, hogy az a legkevésbé zavarja a betegeket.
  • mert a zavartalan betegellátás érdekében, ha szükséges, éjszaka vagy hétvégén is dolgozunk mert a munkaterületet megfelelő módon (ideiglenes falakkal, ajtókkal) elzárjuk a betegforgalom elől, megelőzve a baleseteket, kellemetlenségeket.
  • mert nálunk a munkadíj tartalmazza munka végén a terület alapos kitakarítását (bontási törmelék elszállítása, porszívózás, felmosás, ablakmosás), fertőtlenítését
  • mert minket a vállalt határidő betartására nemcsak a megkötött szerződés, de elhivatottságunk is kötelez

 

Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/profigeneral.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 42