Váci Corner

Budapest XIII. kerület, Váci út 150.

A HB Reavis megrendelésére komplett iroda szintek kialakítása volt a feladatunk. Ezt 3 hónapos határidővel adtuk át a megbízónknak.

Komplett iroda fit-out kialakítás minden hasonló profilú vállalkozás álma, hiszen ezeknél a beruházásoknál mutathatjuk meg legteljesebben tudásunk. A Váci Corner éppen ilyen volt.

Természetesen minden projektnek megvan a maga kihívása, amelynek igyekszünk megfelelni. Ennél a projektnél az idővel futottunk versenyt. Mivel meglehetősen nagy felületet kellett kiépíteni, a szokásosnál is komolyabb előkészületekre, precíz ütemtervre volt szükségünk. Mivel a teljes irodafelújítást ránk bízták, azaz az irodabútorok elkészíttetése, a kiválasztott színek megrendelővel/bérlővel történő egyeztetése is a mi feladatunk volt, az időben elindított anyagbeszerzésen, a szakági munkák megszervezésén múlott a projekt sikere. Erre mindössze 2 hét állt rendelkezésünkre. A rövid határidő feszített munkatempót követelt meg, ám végül 3 hónap elteltével sikerült a kitűzött napon átadni az 1800 négyzetméter alapterületű, felújított irodát.