KAJAHU Cybergasztro étterem

Budapest V. kerület , Petőfi Sándor utca 11.

Nem túl hálás feladat a sok megvalósult projektünk közül a „legkedvesebbet” kiválasztani, hiszen mindegyik munkánk tartogat valami újdonságot, valami emlékezetes kihívást, amelynek igyekszünk legjobb tudásunk szerint megfelelni.

Innen nézve tehát csak „igazságtalanul” lehet egyik vagy másik projektünket előtérbe helyezni. A végeredményt és az indulási állapotokat tekintve azonban az V. kerületi KAJAHU Cybergasztro étterem kialakítása mindenképp említést érdemel.

Profizmusunkat nemcsak az irodák, éttermek tökéletes kivitelezése fémjelzi, de legalább ennyire a folyamatosan változó megbízói igényekhez való alkalmazkodásunk is, mint ahogy az a Kajahu Cybergasztro étterem esetében is történt. Esetünkben az átépítést kézi irányítással szervező megbízó változó igényeihez igazodva kellett a munkálatokat folyamatosan végezni. A felénk való bizalom és a szaktudásunk elismeréseként értékeltük, hogy a munka során a megrendelő nagyon számított a szakmai tapasztalatunkra és kreativitásunkra. Ehhez mindkét fél részéről hatalmas kompromisszumkészségre, egyeztetésre és kooperációs készségre volt szükség. Hogy mindebből nem volt hiány az elkészült, sikeres projekt bizonyítja.

Itt is lakóövezetben kellett dolgoznunk, a lehető legkevésbé háborítva a nyugalmat. Az étterem elszívó csöveit a meglévő, ám nem használt kéményekben vezettük el, igazodva a műemlék jellegű épített környezet stílusához.

A bontással járó munka során jelezte az étterem felett élő egyik lakó, hogy a fúrás következtében megrepedt a fala. Természetesen azonnal kijavítottuk a hibát, így mire a hír elért volna a megbízónkhoz, már orvosoltuk is a problémát.