Speciális igények

Egyedi igények, speciális megoldások

Fő profilunk az irodák, irodaházak, éttermek, kávézók és üzletházak generál kivitelezése.

Emellett időnként érkeznek a fentiektől eltérő megrendelői kívánságok, amelyek vagy a nem hagyományos építőanyagok vagy a rendelkezésre álló idő okán jelentenek maradandó emléket számunkra.

Hát még, ha mindkét tényező jelen van egy építkezés során, mint ahogy az esetünkben történt.

Megrendelőnk egy rendezvényközpont megépíttetésével bízott meg minket. A megbeszélés végén hozzátette, hogy a régi korok uradalmi futóistállójának megfelelő acélszerkezetű istálló mellé még egy zsindelytetős kis kápolnát is el tudna képzelni. Mellékesen azt is megjegyezte, hogy a projektre nincs túl sok időnk, lévén az első házasságkötés a megbeszélésünktől számított egy hónap múlva lesz…

Akik dolgoztak már cégünkkel, jól tudják: szótárunkból hiányzik a „lehetetlen” kifejezés, s hogy a változó megbízói igényeket mindenkor nagyfokú rugalmassággal igyekszünk teljesíteni. Így egy hónap múlva a Profi Generál cégvezetése egy boldog pár esküvőjére volt hivatalos, akik egy kis fazsindelyes kápolnában fogadtak örök hűséget egymásnak.

 
 
  • Budavár Kft
    A munkavégzés az egyeztetésnek megfelelően, rugalmasan, tisztán zajlott. A Profi Generál Kft a váratlan és előre nem látható helyzeteket korrektül és rendben megoldotta. A szerződésben vállalt munkát határidőre és kifogástalan minőségben teljesítette.
    Budavár Kft

Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/profigeneral.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 42