Áruház
 

Áruházak építése, felújítása

Hét év gyakorlatával és mintegy 30 budapesti és 4 vidéki áruház átépítési/felújítási tapasztalatával a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy pontosan tudjuk, hogyan kell gyorsan, magas színvonalon elvégezni egy ilyen jellegű munkát.

A hangsúly ezúttal a gyorsaságon van, (a megszokott nívóból egyébként sem engedünk) hiszen ez esetben a bezárt boltok jelentős bevételkiesést okoznak a megbízónak. Tehát minden munkát úgy kell megtervezni, hogy akár egy hónap alatt egy több száz négyzetméteres üzlethelyiség teljes mértékben megújuljon.

Akik eddig minket bíztak meg az átépítési/felújítási munkákkal, azért tették,

  • mert rövid határidővel vállaljuk a munkát, miközben a tőlünk megszokott magas nívót biztosítjuk
  • mert jó előre tervezve feltöltjük raktárkészletünket a szükséges építőanyagokból, legyártatjuk a megbízóval egyeztetett elemeket, így nem kell várni az áru beszerzésére
  • mert a pontos elképzelések birtokában (pl. a pultok esetében) a gyártási időt minimalizálni tudjuk
  • mert minket a vállalt határidő betartására nemcsak a megkötött szerződés, de elhivatottságunk is kötelez

 
 
  • CBA Baldauf Kft
    A Profi Generál Kft végezte a szadai CBA Príma áruházban a Delikát üzlet és a cukrászda kialakításának kivitelezését az ütemterv pontos betartásával. A kivitelezési munkák az áruház működését a jó munkaszervezésnek köszönhetően nem zavarták. Az építkezés során felmerült, szükséges korrekciókat rugalmasan kezelték, a próbaüzem zökkenőmentesen lezajlott. Megbízható, jó partner.
    CBA Baldauf Kft